Werken als een Paard - Parcours

Werken als een paard taart

22 sep, 2021

Werken als een Paard heeft vele onzichtbare helden. Het is zo nu en dan eens nodig om deze in het zonnetje te zetten! We zijn zo dankbaar voor alle steun, moeite en fijne samenwerkingen. Daarom delen we een paar keer per jaar een taart uit als bedankje.

Dankzij vele partners kunnen we elk jaar opnieuw een mooi programma samenstellen voor Werken als een Paard Na School. Een van die partners is Jeugdtheater Hofplein. Aan het begin van het schooljaar verzorgen zij een les over samenwerken. De kinderen gaan deze les aan de slag met allerlei theateropdrachten die ze alleen kunnen volbrengen door samen te werken.

Verderop in het jaar brengen de kinderen ook een bezoek aan het jeugdtheater zelf. Dan mogen ze ook een kijkje nemen achter de schermen, verdwalen in de schatkamer en gaan zelf het podium op!

Zelfs tijdens de strenge corona maatregelen hebben de docenten van Jeugdtheater Hofplein vele afwisselende lessen voor onze kinderen verzorgd. Niet alleen fysieke lessen maar ook via video challenges die we naar de kinderen hebben gestuurd in de tijd dat zij niet naar school mochten.

Jeugdtheater Hofplein, bedankt voor alle leuke lessen en de fijne samenwerking!