Werken als een Paard - Parcours

Vooruitblik, zomer 2021

8 jul, 2021

De zomervakantie staat weer voor de deur! Het jaar is voorbij gevlogen. Dat betekent dat wij van start gaan met onze Vakantieschool. Dankzij alle versoepelingen kunnen we de Vakantieschool zo organiseren zoals we van te voren bedacht hadden. We zijn weer welkom op het terrein van de Rotterdamsche Manège om de kinderen die meedoen een onvergetelijke dag te bezorgen. En dat een week lang!

Gedurende deze week zetten we ons in voor verschillende doelgroepen. Zo ontvangen we de ene dag leerlingen van basisscholen uit uitdagende wijken op Rotterdam-Zuid en ontvangen we de andere dag  kinderen uit het speciaal onderwijs of de crisis opvang. Afhankelijk van de doelgroep zal ons programma iets variëren zodat het beter aansluit bij de kinderen.

Daarnaast gaan we ook weer op stap met kinderen uit de crisisopvang naar de Hoge Veluwe en duiken we de natuur in. Vorig jaar was het een regenachtige dag met veel wind, maar dat mocht de pret niet drukken! Wij maken er samen met de kinderen wel een feestje van vol met avontuur. We zijn momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen, zodat we straks een mooi programma kunnen neerzetten. Wij hebben er in ieder geval zin in! Mocht je graag op de hoogte blijven van onze Werken als een Paard zomer: op onze social media kanalen delen we mooie foto’s en verhalen van alle activiteiten die we deze zomer gaan ondernemen.