Missie

In een stad als Rotterdam bestaan er veel sociaal-maatschappelijke problemen. Sommige zijn duidelijk zichtbaar waar andere problemen meer naar de achtergrond verdwijnen maar niet minder impact hebben. Met Werken als een Paard willen we graag bijdragen aan het oplossen van deze problemen. Onze grootste doelgroep bestaat uit kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door ze op jonge leeftijd al te ondersteunen en mee te nemen op leerzame avonturen hopen we hun wereld te vergroten. Wij richten ons vooral op kinderen die opgroeien in uitdagende wijken of lastige thuissituaties, waarin vaak geen mogelijkheid is om leuke dingen te doen. Maar er zijn ook kinderen die wegens een beperking extra veel zorg en aandacht nodig hebben.

Met onze maatschappelijke projecten proberen we al deze doelgroepen te bereiken. Hierbij werken we vaak samen met de overheid, gemeente en andere deskundige organisaties. Door middel van onze programma’s vergroten we de wereld van kinderen en laten we ze zelf hun plek in die wereld ontdekken, hierbij zetten we soms paarden in. In welke situatie je ook zit, als je werkt als een paard kun je veel bereiken! En dát hopen we de kinderen mee te geven.

Steun ons

Werken als een Paard werkt zonder subsidies en is voor inkomsten afhankelijk van schenkingen. Wil je onze programma’s steunen door middel van een schenking? Daar zijn we ontzettend blij mee! Lees hier hoe je ons kan helpen.