Over ons

In de zomer van 2014 zijn we begonnen met ons eerste project, de Werken als een Paard Vakantieschool. Een dag vol leuke activiteiten voor kinderen uit uitdagende wijken die tijdens de zomervakantie hun wijk niet uitkomen. Sindsdien zijn er diverse projecten aan toegevoegd voor verschillende doelgroepen. Zo doen er bijvoorbeeld een jaar lang elke week basisschoolleerlingen mee aan ons naschools programma. Maar we zijn in de zomervakantie net zo hard aan het werk voor kinderen met autisme en kinderen in de crisisopvang tijdens onze vakantie activiteiten. Meer info over de programma’s vind je hier.

Werken als een Paard is een initiatief van Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam. Onze stichting initieert eigen projecten en ondersteunt sociaal-maatschappelijke projecten van ondermeer het CHIO Rotterdam, de Rotterdamsche Manège en Rijvereniging de Hazelaar, die samenwerken in de Stichting Hippische Alliantie Rotterdam. Onze programma’s worden financieel mogelijk gemaakt door schenkingen van fondsen, bedrijven en particulieren. Meer info hierover vind je onder het kopje Steun ons.

Voor elke project wordt een eigen team samengesteld van enthousiaste en gedreven teamleden. We werken nauw samen met veel vrijwilligers en deskundige partners.

Steun ons

Werken als een Paard werkt zonder subsidies en is voor inkomsten afhankelijk van schenkingen. Wil je onze programma’s steunen door middel van een schenking? Daar zijn we ontzettend blij mee! Lees hier hoe je ons kan helpen.