Werken als een Paard - Parcours

Werken als een Paard Taart

7 apr, 2022

Werken als een Paard heeft vele onzichtbare helden. Het is zo nu en dan eens nodig om deze in het zonnetje te zetten! We zijn zo dankbaar voor alle steun, moeite en fijne samenwerkingen. Daarom delen we een paar keer per jaar een taart uit als bedankje.

Deze keer heeft het management team van het CHIO Rotterdam de taart mogen ontvangen. Afgelopen twee jaar hebben ze keihard gewerkt om in 2021 toch het hippische topsportevenement te kunnen organiseren in het Kralingse Bos. Dit jaar kan er, naar verwachting, weer een CHIO georganiseerd worden. Tijdens dit event zal al het statiegeld van de lege petflesjes die worden ingeleverd op het CHIO terrein worden gedoneerd aan Werken als een Paard. Deze actie is in samenwerking met Maison van den Boer. Tevens wordt er gewerkt aan een Werken als een Paard stand tijdens het CHIO. Hier kunnen bezoekers meer te weten komen over alles wat wij doen. Ook zullen er mooie tassen te koop zijn waarvan de opbrengst volledig naar Werken als een Paard gaat.

We zijn enorm trots op deze fijne samenwerking. We willen het CHIO management team graag bedanken voor alle betrokkenheid bij Werken als een Paard en alle succes toewensen voor het CHIO in juni 2022.