Werken als een Paard - Parcours

WaeP tijdens CHIO Rotterdam

3 apr, 2024

Hoera CHIO Rotterdam komt er weer aan! Het wordt een bijzondere jubileumeditie van het oudste internationale topsportevenement van Rotterdam, waar Werken als een Paard ook bij aanwezig is. Het CHIO Rotterdam maakt dit jaar bovendien deel uit van de vernieuwde, exclusieve Longines League of Nations™️ en is een belangrijk observatiemoment voor de Olympische Spelen later dit jaar in Parijs. Naast alle 5* spring- en dressuurrubrieken in het Rotterdam stadion is er ook weer een tweede piste met een afwisselend programma van openbare trainingen, shows, clinics en een jeugdprogramma op de zondag.

We zijn druk bezig om ook met Werken als een Paard weer aanwezig te zijn tijdens het CHIO. Zo komt er onder andere een mooie stand met verschillende leuke en handige Werken als een Paard-spullen. We hebben een leuke samenwerking met verschillende ruiters, deze ontvangen via samenwerkingen en sponsoren vaak gratis producten. Een aantal van deze producten wordt aan Werken als een Paard gedoneerd en zijn te koop in de stand. In de stand delen we meer informatie over onze projecten of kan je gewoon gezellig aanschuiven. De opbrengst van de verkoop van de spullen gaat naar het realiseren van onze projecten.

Ook is het Werken als een Paard Parcours te vinden op het CHIO. Zaterdag en zondag kan er naar hartenlust worden gesprongen over het parcours, zowel door kinderen als door volwassenen. Stiekem vindt iedereen het leuk. Kom dus vooral langs en waag een sprongetje!

Het is voor ons ook een mooi moment om partners, begunstigers en vrijwilligers uit te nodigen om bij te praten, te bedanken en samen te genieten van de paardensport. En onze Young Ambassadors nodigen we natuurlijk ook weer graag uit om het CHIO te bezoeken.

Achter de schermen kijken we of we het side-event ‘Op pad met ouderen’ terug kunnen brengen. Met dit programma willen we eenzame ouderen stimuleren om eropuit te trekken. Dit programma is voornamelijk gericht op ouderen die nog zelfstandig wonen en redelijk ter been zijn.

Houd ook goed de led-boarding in de gaten, want ook daar komen we dit jaar weer voorbij. Tijdens het CHIO zal Werken als een Paard dus volop aanwezig zijn en we hopen jullie daar gezellig te ontmoeten!