Werken als een Paard - Parcours

Vooruitblik 2023

5 dec, 2022

Ook in het nieuwe jaar staat er weer een hoop op de planning. Achter de schermen zijn we druk bezig met evaluaties en klankbordgroep bijeenkomsten. Op deze manier evalueren we onze projecten en bekijken we welke ontwikkelingen er zijn in de huidige maatschappij waar wij op in kunnen spelen. Dit vinden we erg belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat al onze projecten kwalitatief steeds verbeterd worden. Op dit moment zijn we bezig met een klankbordgroep voor Werken als een Paard Na School. Alle betrokken scholen zijn hierbij aanwezig samen met professionals uit verschillende vakgebieden. Samen gaan we kritisch kijken naar ons naschoolse programma en zorgen we dat het aan blijft sluiten bij de scholen en de maatschappij.

Daarnaast zijn we aan het kijken of we ook leuke uitstapjes kunnen organiseren voor kinderen in de crisisopvang in andere vakanties dan de zomervakantie. We vinden onze vakantiescholen zelf ook té leuk. Zulke dagen zijn echt feestjes. Het is zo mooi en dankbaar om de kinderen te zien genieten dat we dit graag vaker willen aanbieden. We zijn nu in gesprek met het Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark. Hier zijn we in de vorige voorjaarsvakantie ook al twee dagen op bezoek geweest en dit is zo goed bevallen dat we dit graag vaker willen doen. Het Onky Donky huis is een huis voor kinderen die beperkt worden in het kind zijn. Het ligt midden in de dierentuin en er valt dus genoeg te ontdekken!

En we zijn al druk bezig met ons jubileumjaar! Over niet al te lange tijd bestaat Werken als een Paard tien jaar en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We zijn druk bezig om alle memorabele herinneringen, anekdotes, verhalen, foto’s en leuke weetjes te verzamelen. Daar gaan we iets moois mee doen. Uiteraard komt er ook een feest, maar we willen nog niet te veel verklappen!