Werken als een Paard - Parcours

Nominatie meer dan Sport Award

21 dec, 2023

Hoera, we zijn genomineerd! En wel voor de Meer dan Sport Award. Elk jaar reiken Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en Sportsupport de Sport Awards uit. Naast een Award voor ‘Sportvrijwilliger van het jaar’ en ‘Sportaanbieder van het jaar’ is er ook de ‘Meer dan Sport Award’. Deze award is bedoeld voor mensen, verenigingen of organisaties die op een bijzondere manier zorgen dat mensen (weer) kunnen bewegen of sporten en zo van extra betekenis zijn voor Rotterdammers.

Sinds 2013 zet Werken als een Paard zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo organiseren we verschillende sociaal-maatschappelijke projecten waarbij we vaak (paarden)sport inzetten om kinderen in beweging te brengen en voor hun bereikbare doelen te behalen.

We zijn genomineerd door de jury van de Sport Awards Rotterdam 2023. Maar om daadwerkelijk te winnen hebben we jullie hulp nodig. Er kan gestemd worden via onderstaande link. Op vrijdag 19 januari zal de uitreiking plaatsvinden in Theater Zuidplein. Wij zijn uiteraard ook van de partij en wensen alle genomineerden veel succes!

Stemmen kan via deze link: sportawardsrotterdam.nl